Telegram silme link

Telegram silme link ve Telegram hesabımı içerik silme nasıl yapılır işte detaylı bilgilendiriyoruz. 4 Adımda Telegram hesabı kapatma detayları.

Telegram silme link

Komple telegram hesabının kapatılması da sorulan sorular arasında bulunmaktadır. Hesabın açılması gibi kapatılması da mümkündür. Telegram silme link olarak merak edilmekte ve bu konu ile ilgili yardım talebinde bulunmaktadır. Silme işlemi oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır.

https://my.telegram.org/auth?to=deactivate linkinin kullanılmasıyla birlikte hesap kapama işlemini başarılı bir şekilde yapabilirsiniz. Kapama işlemi bu linke tıklanmasının arkasından adımlar şeklinde olacaktır.

  1. Linke giriş yapılmalıdır
  2. Açılacak olan alana telefon numaranızı yazarak devam tuşuna basmanız gerekmektedir
  3. Telefonunuza bir kod gelecektir
  4. Kodun belirtilen alana yazılması ile ıng In-Delete Your Account- Done işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Böylece hesap kapama işlemi başarılı bir şekilde tamamlanmış olacaktır. Kapatmış olduğunuz hesabınızı istediğiniz zaman yeniden açmanız da mümkündür. İlerleyen zamanlarda aynı tel no üzerinden hesabınızı yeniden aktif edebilirsiniz.

Telegram yakındaki kişileri bul

Telegram hesabımı ve yöneticisi olduğum içerikleri sil

Telegram hesabımı ve yöneticisi olduğum içerikleri sil

Telegram kullanıcıları bazı durumlarda çeşitli sebeplerden dolayı kendileri tarafından oluşturulmuş olan içerikleri silmek istemektedir. Bu durumun ne kadar mümkün olup olmadığını da ayrıca araştırmaktadır. Telegram hesabımı ve yöneticisi olduğum içerikleri sil olarak merak edilmekte ve bu konu ile ilgili yardım talebinde bulunmaktadır. İçeriklerin sohbet odalarında kısmen veya bütünüyle silinmesi mümkündür. Bunun için basit birkaç adım gerekmektedir.

Telegram çoklu görüntülü arama nasıl yapılır?

Uygulamayı kullananlar sadece kendi yazdıkları içerikleri silebilirler. Bu şekilde yeniden kullanıma devam ederler. Bunun dışına komple hesabın kapatılması da mümkündür. Yukarı da belirtiler adımların takip edilmesiyle birlikte hesap kapama işlemi yapılır.

Hesabın sonradan yeniden açılması da ayrıca mümkündür. Kapatma kararı alan kullanıcı belirli bir süre sonra hesabını aynı tel no üzerinden yeniden açabilir. Bu durumda eskiden bulunduğu gurupları ve arkadaşlarını da yeniden görme şansı bulunmaktadır. Kapatma ve açılma sırasında lazım olacak en önemli bilgi tel no kısmıdır. Açılış işlemlerinde ve kapatma işlemlerinde sizlere bir kod gönderilmektedir. Bu kod kayıtlı telefon numarasına geleceği için tel no bu aşama da en önemli bilgiyi oluşturur.

[Toplam: 2   Ortalama: 5/5]
yorum Yap