Whatsapp Son Görülme Nasıl Kapatılır

Whatsapp son görülme nasıl kapatılır hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Whatsapp son görülme 1 kişiye özel kapatma ve Whatsapp son görülme nasıl açılır işte detaylar.

Whatsapp son görülmeyi kapatmak sadece birkaç basit adım ile mümkündür. Son görülme Whatsapp üzerinde en son aktif olduğunuz tarih ve saati gösterir. Son görülme bilgisinin kapatılması halinde diğer Whatsapp kullanıcıları en son ne zaman aktif olduğunuzu görememektedir.

Çevrimiçi bilgisi paylaşılsa da çıktıktan sonra en son ne zaman giriş yaptığınız son görülmeyi kapatmanız halinde görünmeyecektir. Whatsapp son görülme kapatma;

  • Whatsapp uygulamasını açın.
  • Ayarlar sekmesine tıklayın.
  • Hesap bölümüne gidin.
  • Gizlilik seçeneğine tıklayın.
  • Son görülme butonuna basın.
  • Son görülme pasif hale geldiğinde son görülmeyi kapatmış olacaksınız.

Birinin Whatsapp Mesajlarını Nasıl Okuyabilirim

Whatsapp Son Görülme 1 Kişiye Özel Kapatma

Whatsapp son görülme 1 kişiye özel olarak kapatma işlemi Beta sürümü ile birlikte mümkün oldu. 22.9.0.70 beta sürümü ile denenen son görülmeyi kişiye özel kapatma uygulaması sadece BETA sürümünü kullanan kullanıcılar için mümkün görünüyor.

Şimdilik son görülmenin kişiye özel düzenlenmesi BETA sürümüne özel olsa da ilerleyen süreçte son görülmenin kişiye özel kapatılması tüm Whatsapp sürümü için geçerli olacak gibi durmaktadır.

Whatsapp Son Görülme Nasıl Açılır

Whatsapp son görülme açma işlemi oldukça basit bir şekilde yapılabilmektedir. Son görülmenin açılması için öncelikle son görülme durumunun kontrol edilmesi gerekir. Whatsapp uygulamasına girdikten sonra ayarlar bölümüne gitmeli ve hesap bölümünden gizlilik sekmesine gelmelisiniz.

Gizlilik bölümünde son görülme aktif olup olmadığını kontrol edin. Aktif değilse son görülmeniz kimseye görünmüyor demektir. Aktifse son görülmeniz diğerleri tarafından görülüyor demektir. Son görülmeyi açtığınız zaman arkadaş listenizde bulunan kişiler son görülme zamanınızı görebilecektir.

Whatsapp Son Görülme Herkes

Whatsapp Son Görülme Herkes

Whatsapp son görülme herkes tarafından görülebilir ya da gizlilik ayarlarından düzenlenerek sadece arkadaşlara veya hiç kimseye olacak şekilde düzenlenebilir.

Whatsapp gizlilik ayarlarına girdiğinizde son görülmeniz herkes olarak görülüyorsa bu durumda son görülme bilginiz herkesle paylaşılıyor demektir. Hiçkimse yazıyorsa son görülme bilginiz kimse ile paylaşılmıyor demektir. Hayalet bir kullanıcı olarak da görebilirsiniz kendinizi. 

Whatsapp Son Görülme Bakma

Whatsapp son görülme bakma doğrudan mümkün olmayabilir. Hesap sahibi son görülmesini kapattıysa bu durumda son görülme zamanına bakmak için başvurabileceğiniz bazı kanallar bulunuyor.

Yazımızın devamında Whatsapp son görülmesine bakmak için başvurabileceğiniz bir ol olan Wossip uygulamasının adım adım kullanım detaylarını derledik. 

  • Telefonunuzun uygulama marketi üzerinden Wossip uygulamasını indirin.
  • Uygulamada oturum açın.
  • Monitör Contact seçeneği ile bağlanın.
  • Rehber erişimi için sizden izin talep edilecektir. İzin verin.
  • Rehberinizden son görülmesini takip etmek istediğiniz kişiyi seçerek işleme devam edin.
  • Uygulamadan talep ettiğiniz kişinin çevrimiçi olma durumu ve ne zaman çevrimiçi olduğu bilgisini rapor halinde öğrenebilirsiniz.

Uygulama sadece ilk 1 gün için ücretsizdir. Ardından uygulama sizden ücret talep edeceğinden ücretli formu ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Kısa süreli bir kontrol için talep ediyorsanız 1 günün sonunda uygulamayı silerek işlemi kapatabilirsiniz.

Whatsapp Hesap Bilgilerini Talep Etme Ne İşe Yarar

Whatsapp Da Mesaj Beğenme

Size Ait Bir Hesap (Whatsapp) Yeni Bir Cihazda Kaydediliyor

Çift Hatlı Telefonda İki Whatsapp

Yusuf Saroğlu

Sizin için blog yazıları paylaşıyorum. Soru ve önerilerini aşağıya yazabilirsin.

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Aradığın burada

Başa dön tuşu