Yemeksepeti mağaza açma konusunda detaylı bilgileri sizlere aktarıyoruz. Yemeksepeti üye işyeri ol ve Yemek Sepeti restoran başvuru nasıl yapılır, birlikte inceleyelim.

Yemeksepeti mağaza açma nedir ve nasıl yapılır gibi sorulara oldukça sık yanıt aranıyor. Türkiye çapında hizmet veren online yemek siparişi platformu olarak dikkat çekiyor. Bu platformda yer alan restoranlar daha fazla müşteriye ulaşabilme imkanı buluyor. Bu nedenle pek çok restoran işletme sahibi de mağaza açma adımlarını merakla araştırmaya devam ediyor.

Yemeksepeti mağaza nasıl açılır

Yemeksepeti mağaza nasıl açılır sorusunu da sizler için ayrıntılı olarak yanıtlayalım. Bu noktada hızlıca restoran olarak üye olmak için şu adımları takip edebilirsiniz;

  • portakal.yemeksepeti.com adresine erişim sağlayın.
  • Bu ekranda sizden talep edilen tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde girip kayıt olun.
  • Kayıt işlemleriniz bittikten sonra kaydınız incelenerek tarafınıza geri dönüş sağlanıyor.
  • Kayıt süreciniz hakkında bilgi almak için aktif@yemeksepeti.com adresine abone numaranızı yazarak bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Yemeksepeti mağaza açma ücreti

Yemeksepeti mağaza açma ücreti talep etmiyor. Üyeliğinizi tamamen ücretsiz bir şekilde oluşturabilirsiniz. Ancak üyelik açtıktan sonra restoranınıza gelen siparişler üzerinden bir komisyon talep ediliyor. Bunun yanı sıra ilaveten restoran olarak yemeksepetinden alacağınız ek hizmetler için de ekstra komisyon bedelleri yansıyor. Örneğin kurye ve telefon karşılama hizmeti alırsanız tüm bunlar ek komisyona tabi olacaktır.


Daha fazla ilgili içerik;


Yemeksepeti mağaza girişi

Yemeksepeti mağaza girişi yapmak için portakalauth.yemeksepeti.com adresine ulaşmanız yeterli olacaktır. Bu adresteki ekranda sizden kullanıcı adınız ve şifreniz talep ediliyor. Bu bilgileri girdikten sonra hızlıca giriş yaparak restoran panelinize erişim sağlayabilirsiniz.

Yemeksepeti mağaza müşteri hizmetleri destek hattı

Yemeksepeti mağaza müşteri hizmetleri destek hattı

Yemeksepeti mağaza müşteri hizmetleri destek hattı oldukça yoğun bir şekilde hizmet veriyor. Hem restoran sahiplerinin hem de yemeksepeti müşterilerin iletişime geçebileceğini telefon numarası 444 5 445’tir. Bu numarayı arayarak müşteri hizmetleri yetkililerine bağlanarak tüm soru ve sorunlarınıza yanıt alabilirsiniz.

Yemeksepeti mağaza kapatma

Yemeksepeti mağaza kapatma işlemleri için de çağrı merkezi ile irtibata geçebilirsiniz. Yemek sepeti uygulamasına giriş sağlayın. Ardından da iletişim formunu doldurun. Ardından (0212) 359 18 00 numaralı hattı arayarak üyelik iptal talebinizi iletebilirsiniz.