1899 Netflix’in en efsanevi yapımlarından biri olmaya aday. Neden mi? Çok gizemli ve karmaşık. Öyle ki 1899 izleyenler başta fazla bir karmaşa görmese de olaylar sürekli gizemli ve karmaşık bir hal almaya başlayınca şikayetlenmeye bile başladılar.

Netflix izleyenleri 1899’u izlemeye başladıktan sonra sık sık çok karmaşık olması nedeniyle şikayet etmeye başladı. gizem, karmaşa ve karanlık sevenlerdenseniz 1899 tam size göre olabilir. 1899 dizi konusu, dizide neler olduğu ve neden bu kadar gündem olduğuna dair detaylar yazımızda.

1899 Konusu

1899 Konusu

1899 konusu itibariyle Netflix’in en karmaşık yapımlarından biri olabilir. Gizem ve karanlık sevenlerin kendilerini kaptıracağına eminiz.

1899’un konusu ise 1899 yılında Kerberos adındaki bir buharlı gemi ile çıkılan seyahati işliyor. Seyahat boyunca göçmen olan bir grup insanın sürekli anlamlandıramadıkları gizemler ile karşılaşmaları ve bu durumdan kurtulmak için yaptıkları tercihleri konu almaktadır.

1899’da Ne Oldu

1899’da Ne Oldu?

1899’da gizem ve karmaşa konuya hakim. Dizide her şey Dark kadar karmaşık başlamıyor. Aslında oldukça sade bir girişi var. Dizinin devamında ise bir grup göçmen insan Kerberos adlı bir buharlı gemiye biner.

Buharlı gemi ile yolculuk başladıktan bir süre sonra gizemli olaylar yaşanmaya başlar. Karmaşa ve kaosun hakim olduğu bir ortamdan ayrılmayı herkes ister ancak bu açık denizde bir gemi. Sınırları zorlayan türden bir gizem oyununa şahit olacaksınız. 1899 izleyenleri tarafından yapılan bazı yorumlar;

  • O kadar kafam karıştı ki hiçbir şey anlamadım. Dinlenmek için değil kafa çalıştırmak için izlenmeli.
  • Elime kağıt kalem alıp tekrar izlemeye başladım. Ben bu gizemi çözerim.
  • Çok sıkıcı ve bunaltıcı. O kadar anlaşılmaz ki insanın hemen bırakası geliyor. Sanırım devam edemeyeceğim.
  • Keşke bittikten sonra izlemeye başlasaydım. Böyle parça parça hiç iyi değil. Üstelik kafam da allak bullak oldu.
  • Net söylüyorum beynim yandı. İzlemeyeyim diyorum ama merak da ediyorum. Ot gibi sonuna kadar izleyip yorumlarını okuyacağım galiba. Başka türlü anlamlandıramayacağım.
  • Bu dizinin yazarları daha önce Dark’ı da ortaya çıkaran insanlar. İkisi arasında bir bağlantı olduğunu düşünüyorum. Uçmalı kaçmalı türden.

1899 Gerçek Mi?

Hayır. 1899 Netflix yapımı bir dizidir. Dizinin gerçekliğine dair herhangi bir bulgu bulunmamaktadır.

1899 Korku Mu?

1899 gizem, gerilim, korku türünde bir dizidir. Netflix tarafından yayınlanan dizide gerilim ve macera sevenler, ipucu aramaktan hoşlananlar çok zevk alabilir.