İninal şifremi ve e-postamı unuttum hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. İninal giriş yapamıyorum ve İninal e-posta ile şifre değiştirme işte detaylar.

“İninal şifremi ve e-postamı unuttum” şikayeti bu iki bilgi dışında ininal hesaplarına ulaşamayan müşteriler tarafından dile getirilmektedir. İninal hesabınıza giriş yapmak için e-posta ve şifre bilgisine sahip olmanız gerekir. Şifrenizi unutsanız bile e-postanıza gönderilen şifre yenileme bağlantısı ile yenileyebilirsiniz.

Şifrenizi ve e-posta adresinizi aynı anda unuttuysanız tek başınıza bu sorunu çözmeniz mümkün olmayacaktır. Bu durumda müşteri hizmetleri kanalından faydalanmalı ve müşteri temsilcisinin sizin adınıza işlem yapmasını talep etmelisiniz. Yazımızın devamında İninal kart şifre yenileme, doğum tarihi değiştirme hakkında merak edilenleri inceleyebilirsiniz.

İninal Giriş Yapamıyorum

İninal hesabınıza giriş yapmak için kullanabileceğiniz iki kanal bulunmaktadır. Online işlemler ya da mobil uygulama aracılığı ile İninal hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Hesabınıza giriş yapamıyorsanız e-posta ve şifre bilgisinde hatalı bir işlem yapıyor olabilirsiniz.

Şifrenizi unuttuysanız aşağıda yer alan başlıktaki adımları takip ederek şifre yenileme işlemini tamamlamalısınız. Şifrenizi hatırlıyor ancak e-posta adresiniz ile ilgili bir sorununuz varsa doğrudan müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir.


Daha fazla ininal içeriği;


İninal e-posta ile Şifre Değiştirme

İninal e-posta ile Şifre Değiştirme

İninal hesabınıza giriş yapamıyorsanız büyük ihtimalle giriş bilgilerinizi yanlış giriyor olabilirsiniz. Hesabınıza kayıtlı olan şifreden emin değilseniz şifremi unuttum seçeneği üzerinden şifrenizi yenileyebilirsiniz. Online işlemler ya da mobil uygulama fark etmeksizin yanlış şifre ile giriş yapmaya çalışmanız halinde aşağıda yer alan adımları takip ederek şifrenizi yenileyebilirsiniz.

  • İninal online işlemler sayfasına ya da mobil uygulama giriş ekranına gidin.
  • Kullanıcı bilginizi ve şifrenizi yazdığınız ekranın hemen alt bölümünde şifremi unuttum seçeneğine tıklayın.
  • Şifre yenileme için İninal tarafından ilgili mail adresinize bir bağlantı gönderilecektir.
  • Bağlantıya tıklayarak şifre yenileme işlemini tamamlayın.
  • Yeni şifre ile tekrar giriş yapın.

İninal Doğum Tarihi Değiştirme

İninal doğum tarihi değiştirme işlemi online işlemler ya da mobil uygulama ile gerçekleştirilebilen bir işlem değildir. Doğum tarihi bilgisi ilk İninal üyeliği sırasında talep edilen bir bilgidir. Bu bilginin yanlış verilmesi halinde mevcut olabilecek aksaklıklardan müşteri sorumluluğu kendi üzerine alır. Sorumluluk bilgisi ise kart sözleşmesinde yazmaktadır.

İninal kartınızın bağlı bulunduğu hesabınız ile ilgili doğum tarihinizi değiştirmek istiyorsanız mutlaka müşteri hizmetlerini aramanız gerekir. Müşteri hizmetlerini aradıktan sonra sorunu anlatarak doğum tarihi bilgisini yanlış girdiğinizi söylemelisiniz.

Doğum tarihi bilginizin değiştirilmesi için sizden talep edilen bilgileri temsilciye vermelisiniz. Böylece sizin gerçekten hesabın sahibi olduğunuz teyit edilir. Ardından da doğum tarihi değiştirme işlemi gerçekleştirilir.