iPhone da engellenen numaradan gelen mesajları nasıl görebilirim hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. iPhone istenmeyen mesajları geri getirme işte detaylar.

iPhone da engellenen numaradan gelen mesajları nasıl görebilirim sorusu sıkça merak ediliyor. iphone cihazlarınızda kişilerinizin numarasını engellesiniz de bu kişiler size sesli mesajlar bırakabilir. Nitekim gelen sesli mesajlar için siz herhangi bir bildirim almazsınız. Fakat sesli mesajın yanı sıra engellediğiniz kişiler size mesaj atamayacağı gibi siz de onlara mesaj atamazsınız. Eğer engellediğiniz kişilerin mesajlarını görmek istiyorsanız engeli kaldırmanız gerekiyor. Bu noktada engeli kaldırma adımları ise kısaca şu şekildedir;

  • Cihazınızın ayarlar bölümünü açın.
  • Ardından ise telefon- arama engelleme-engellenenler listesi adımlarına dokunarak devam edin.
  • Engelini kaldırmak istediğiniz numaranın yanında yer alan ‘’Temizle’’ ya da ‘’Engellemeyi Kaldır’’ alanlarına dokunarak devam edin.
  • Açılan ekranda engellediğiniz numaraları göreceksiniz. Bu numaralar arasından kaldırmak istediğiniz numarayı sola kaydırarak engelini kaldırabilirsiniz.

Kişilerin engelini yukarıda sıraladığımız şekilde kaldırabilirsiniz. Bu adımlardan sonra engelini kaldırdığınız kişilere mesaj atabilir ve onlardan mesaj alabilirsiniz.

Icloud Şifremi Unuttum Telefonu Nasıl Sıfırlarım

iPhone Engellenen Numaradan Gelen Aramayı Görme

iPhone engellenen numaradan gelen aramayı görme yöntemi var mı sorusu sıkça merak ediliyor. Bildiğiniz üzere iPhone cihazlarınızdan istemediğiniz kişilerin numarasını engelleyebilirsiniz. Bu numaraları engellemeniz halinde engellediğiniz kişiler size sadece sesli mesaj bırakabilir. Bunun dışında gelen arama, gelen mesajları görüntülemeniz engeli kaldırmadığınız sürece mümkün olmayacaktır. Eğer gelen aramaları görüntülemek istiyorsanız engellediğiniz kişinin engelini kaldırmanız gerekiyor. Engeli kaldırmak için şu adımları takip etmeniz yeterli olacaktır;

  • Ayalar bölümünü açın.
  • Ardından ise ‘’ telefon- arama engelleme-engellenenler listesi’’ adımlarını takip edin.
  • Sonraki adımda ise engelini kaldırmak istediğiniz numaraların yanında yer alan temizle ya da engellemeyi kaldır kısımlarına dokunun.
  • Karşınıza çıkan ekranda ise engellediğiniz numaraların tamamını görüntülersiniz. Görüntülediğiniz ekranda engelini kaldırmak istediğiniz numarayı sola kaydırabilirsiniz.

Bu adımları takip etmeniz halinde engellediğiniz kişinin engelini kaldırmış ve gelen aramaları kolayca görüntülemiş olacaksınız.

iPhone Engellediğim Numaradan Gelen Mesajlar

iPhone engellediğim numaradan gelen mesajlar nerede depolanır ve nasıl görebilirim gibi sorular sıkça merak ediliyor. iPhone mobil cihazlarınız üzerinden rahatsız olduğunuz kullanıcıların numaralarını istediğiniz zaman engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz numaralardan gelen mesajları ya da aramaları görüntüleyemezsiniz. Sadece engellediğiniz kullanıcılar size seli mesaj bırakabilir. Gelen seli mesajları dinleyebilirsiniz. Nitekim gelen sesli mesajlar için siz bir bildirim alamazsınız. Ayrıca gönderilen ya da alınan mesajlar iletilmez. Gelen mesajlar için bildirim almak ve mesajları görüntülemek istiyorsanız direk kişinin engelini kaldırmanız gerekiyor.

iPhone İstenmeyen Mesajları Geri Getirme

iPhone İstenmeyen Mesajları Geri Getirme

iPhone istenmeyen mesajları geri getirme adımları oldukça basittir. Bildiğiniz üzere Apple’de iOS 13.3 ve daha üst sürümlerde istenmeyen mesajları tamamen en aza indirebilir ve göndereceğiniz bazı mesajlarda da iyileştirmeler yapabilirsiniz. Ayrıca eğer sizde kayıtlı olmayan bir numaradan mesaj geliyorsa bu mesajlar istenmeyen mesaj gurubunda yer alacaktır. İstenmeyen mesajları geri getirmek istiyorsanız da şu adımları takip edebilirsiniz;

  • Cihazınızın mesajlar uygulamasını açın.
  • Ardından ise spam ve engellenen alanlarına dokunun.
  • Listeden kaldırmak istediğiniz kişiyi seçerek devam edin.
  • Sonraki adımda engellemeyi kaldıra dokunun.

Bu adımları takip etmeniz halinde spam ya da engelli olan kişilerin artık mesajlarını kolayca alabilir ve görüntüleyebilirsiniz.

iPhone Numara Engelleme Çalışmıyor

iPhone numara engelleme çalışmıyor, istemediğim numaraları nasıl engellerim sorusu sıkça merak ediliyor. Bildiğiniz üzere iPhone cihazlarda istemediğiniz numaraları kolayca engelleyebilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken normal adımları şu şekilde sıralamak mümkündür;

  • Telefonunuzdan ayarlar kısmına gidin.
  • Ardından telefon kısmını seçin.
  • Bir sonraki adımda ise arama engelleme/no belirleme alanlarına dokunun.

Bu adımları takip etmeniz halinde istediğiniz numarayı engellemiş olacaksınız. İşlem adımlarını takip edince uygulamayı bir kez açıp kapatın.

iPhone Spam MesajlarıGgörme

iPhone spam mesajları görme için numaraları spam ya da engelleme modundan ilgili numarayı çıkarmanız gerekiyor. Eğer sizde kayıtlı olmayan bir numara sizi arar ya da mesaj atarsa telefonunuzda spam bildirimi yer alır. Mesajlarda spam bildirimsiz şekilde mesaj almayı istiyorsanız spam-engelleme modundan numarayı çıkarmanız gerekiyor. Bunun için izlemeniz gereken adımlar;

  • Telefonunuzdan mesajlar uygulamasını açın.
  • Ardından ise spam ve engelleme alanlarına dokunun.
  • Sonraki adımda spam ve engelleme modundan çıkarmak istediğiniz numaraya dokunun.
  • En son adımda ise engellemeyi kaldır kısmına tıklayarak işleminizi tamamlayın.

Bu adımları spam ve engelleme modunda olan tüm numaralar için uygulayabilirsiniz.

4 Haneli Numaralara Mesaj Atamıyorum Samsung

iPhone IMEI Klonlama Çözümü

iPhone 11 Kamera Karıncalanma Sorunu

Fotoğrafta Yeşil Nokta Silme