Metaverse Arsa Alma Türkiye hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Metaverse arsa almak istiyorum diyorsanız adım adım ne yapmanız gerektiğini söylüyoruz.

Metaverse sayesinde artık kendi dünyanızı oluşturmanıza imkân sağlanmaktadır. Kendi profilinizi ve kendi arsanızı oluşturabilirsiniz. Metaverse arsa piyasası dünyayı sarsmaya başladı bile. Gün geçtikçe daha popüler olan bu sanal dünya da sanal arsa alabilirsiniz.

Türkiye’nin birçok şehri sanal arsa da yerini almaktadır. İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere birçok şehrimizi sanal dünya da görmekteyiz. Ülkemizde sanal arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artmaktadır. 30 binden fazla sanal arsa alınmıştır bunun 15 binden daha fazlasını İstanbul oluşturmaktadır. İstanbul’da 400 TL ile 20 bin TL arasında fiyatlar değişiklik göstermektedir. Alacağınız yerin konumu aynı gerçek dünya da olduğu gibi sanal dünya da önemi vardır, buna göre fiyatlar değişmektedir.

  • Türkiye’nin şehirlerini OVR, Sandbox ve Nexteart platformları üzerinden alabilirsiniz.

Yukarıdaki belirtilen platforma üye olarak cüzdan oluşturmanız yeterli olacaktır. Hangi platformu kullanacaksanız ona uygun bir sanal cüzdan oluşturmanız gerekmektedir. Sanal cüzdanınızı oluşturduktan sonra ve hangi platform üzerinden arsa alımı yapacaksanız ona uygun coin almanız yeterli olacaktır. Daha sonra istediğiniz parseli belirleyerek kolayca sanal cüzdanınızla alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede sanal dünyada sizin de arsanız olacaktır.

Metaverse Arsa Almak istiyorum

Metaverse ile arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artmaktadır. Peki sizde arsa almak istiyor ve nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sizlere yardımcı olalım.

İlk olarak yatırım yapacağınız şirketi belirlemeniz gerekmektedir. En iyi Metaverse arsasını almak istiyorsanız ; Dvision Network, Decentraland, Axie İnfinity, Sandbox ve Ovr üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye’nin illeri bulunan platformlardan arsa almak istiyorsanız OVR, Sandbox ve Nexteart platformlarını kullanmanız gerekmektedir.

Metaverse Arsa Alma Siteleri

Metaverse Arsa Alma Siteleri

Platformlara giriş yaptıktan sonra bu şirket üzerinden sanal bir cüzdan edinmeniz gerekmektedir. Sanal cüzdan ile platformun kullanmış olduğu coinleri bu cüzdana yatırmanız gerekmektedir. Belirli bir bakiye elde ettikten sonra arsanızı veya parselinizi harita üzerinden seçerek satın alabilirsiniz.

Metaverse Arsa OVR

Türkiye’nin illeri bulunan OVR platformunda arsa almak istiyorsanız izleyeceğiniz yollar çok basittir.

  • İlk olarak https://www.ovr.ai/ linkine tıklayarak platforma giriş yapınız.
  • Ovr tokeni alarak bakiyenizi sanal cüzdana aktarınız.
  • Daha sonra sanal cüzdanınızı platforma bağlamanız gerekir.
  • Haritayı kullanarak istediğiniz yeri ve arsayı seçiniz.
  • Daha sonra sanal cüzdanla ödeme yaparak istediğiniz arsaya sahip olabilirsiniz.

Bilmeniz gereken bazı konular vardır; OVR platformu üzerinden arsa almak istiyorsanız minimum olarak 10 dolar kullanabilirsiniz. OVR tokenini kullanabilirsiniz bu platformda. OVR tokenini şu anki fiyatı ise 2.49 dolar değerindedir.

Metaverse arsa kaç TL?

Metaverse arsa fiyatları tıpkı gerçek yaşamdaki emlak fiyatları ile aynı fiyata denk gelmektedir. Ülkemizdeki enflasyon yükselişi fiyatları günden güne etkilemektedir. Alacağınız parsel fiyatı konumuna göre değişiklik göstermektedir.

Floki Coin En Düşük

Metaverse arsa nasıl alınır sorunun cevabı öncelikle cüzdanınızda SAND coin olması gerekmektedir. ETH, BTC coinleri SAND coin’e dönüştürüp satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Metaverse Gözlük Fiyatları

Metaverse Arsa Fiyatları İstanbul

Metaverse de arsa nasıl alınır (Kolay Anlatım)