İnsanlarla iletişime girebileceğiniz Tiktok‚ta sevdiğiniz kişilere jeton yollayabilirsiniz. Tabi ki bu jetonlar ücretlidir. Para yüklemeniz halinde jeton hakkınızı kullanabilirsiniz. Fakat bazen bazı kullanıcılar hata ile karşı karşıya kalabilmektedir. Bu hatalardan birisi ise para çekme işleme konulamadı hatasıdır. Peki biz bunu nasıl çözebiliriz gelin birlikte çözelim.

Para Çekme İşleme Konulması Tiktok

Tiktok uygulaması son zamanların en çok kullanılan uygulamalarından biridir. Bu uygulama üzerinden para yüklemesi ve para çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tiktok uygulamasında para çekme işlemlerinizde son zamanlarda birçok kullanıcı hata ile karşılaşmaktadır. Para çekme işleme konulamadı hatası ile karşı karşıya kalıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu hata karşısında neler yapabileceğinizi sizler için derledik.

İlk olarak bu hata ile karşılaşma sebeplerinizden birisi sizlere jeton yollayan kişiler daha sonra jetonlarını iade istemelerinden kaynaklı olmaktadır. Bazen de sistemsel bir hata olabilmektedir. Bazı durumlarda ise hesabınız ile ilgili bir problemden kaynaklı olmuş olabilir. Hesabınız kısıtlandıysa para çekme işleminizi gerçekleştiremezsiniz. Şimdi ise çözüme gelecek olursak yapacağınız işlem şu şekildedir;

  • İlk olarak yapacağınız işlemlerden birisi bir müddet beklemeniz gerekir.
  • Beklemek istemiyorsanız Tiktok uygulamasında geri bildirim ile şikayetinizi dile getirebilirsiniz. Destek talebinde bulunurken işlem tutarını, ödeme tarihini, ödemenin olduğuna dair kanıtlarla birlikte destek ekibi ile görüşme sağlayanız. tiktok.com/legal/report/feedback linkine tıklayarak sorununuzu bildirmeniz gerekmektedir. Geri dönüş sağlayarak problemi ortadan kaldırmaktadırlar.
  • Bu adımlarda işe yaramıyorsa başka bir cihazdan denemenizde fayda var.

TikTok IBAN Kabul Etmiyor

Tiktok uygulaması üzerinden para kazanma şansınız vardır. Sizleri izleyen ve beğenen kişiler jeton yollayarak sizlere para yüklemesi yapmaktadır. Fakat bazı kullanıcıların Tiktok hesaplarında IBAN numarasını kabul etmemektedir. Peki bu durumda yapmanız gereken işlemleri sizler için derledik.

  • Tiktok hesabınıza giriş yapınız. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra profilinizin olduğu ekrana geliniz.
  • Profil ekranınızı açtıktan sonra sağ üst kısımda yer alan menü seçeneğine tıklayınız.
  • Açılan kısımdan Bakiye yazan seçeneğe tıklayınız.
  • Bakiye seçeneğine girdikten sonra Canlı Hediyeler seçeneğine tıklayın daha sonra alt kısımda yer alan para çek kısmına tıklayınız.
  • Hesabınızı doğruladıktan sonra banka hesabını bağla ekranına gelmeniz gerekir.
  • IBAN kısmına geldiğiniz zaman TR yazısı ile birlikte 26 karakter olması gerekmektedir. Yoksa IBAN numaranızı kabul etmeyecektir. TR yazısını yazdıktan sonra IBAN numaranızı girmeniz halinde hat ile karşılaşmazsınız.
TikTok IBAN Kabul Etmiyor

TikTok IBAN 26 Karakter Hatası

Tiktok uygulaması para kazanabileceğiniz bir platformdur. Sizlere gönderilen hediye jetonlarınızı banka hesabınıza aktarmak istiyorsanız ilk olarak IBAN hesabınızı girmeniz gerekir. Fakat bu kısımda birçok kullanıcı hata ile karşılaşmaktadır. IBAN 26 karakter hatası ne demek ve çözümü nedir isterseniz detaylıca bakalım.

  • Tiktok uygulamasında IBAN numaranızı girerek ilk kısma ülke kodunu girmeniz gerekir. Yani TR kodu olmazsa IBAN geçersiz sayılmaktadır. TR kodunu yazdıktan sonra 24 rakamdan oluşan IBAN numaranızı girdiğiniz takdirde herhangi bir hata ile karşı karşıya kalmayacaksınız.

TikTok Hak Sahibinin Adı Geçersiz

Tiktok uygulaması üzerinden karşılaşılan bir diğer hata ise hak sahibinin adı geçersiz hatasıdır. Bu hata ile para çekmek için bankanızı bağlayacağınız ekran üzerinde karşılaşırsınız. Kimliğinizdeki yazan ismi tam anlamı ile girseniz bile sizlere hata verir. Peki bu durumun çözümü nedir? Gelin bakalım.

  • Hak sahibinin adını girmek istediğiniz zaman hata ile karşı karşıya kalırsınız. Çünkü alt kısımda sadece Latin harflerinin geçerli olduğuna dair bilgilendirme mesajı görülmektedir. Latin harfleri kullanarak giriş yapmanız gerekmektedir.

Tiktok indir (Tiktok++ Lite Ücretsiz Yükle)

Tiktok Jeton Fiyatları: Hediye 1 Jeton Kaç TL

Tiktok Hesap Silme Linki (Tiktok Kalıcı Hesap Kapatma)

Tiktok Keşfet Etiketleri: Keşfet Delisi Yeni Etiketler

Tiktok Kullanıcı Adı Değiştirme: 30 Gün Değişmiyor Hilesi